Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Forsinkelser i avfallsinnsamlingen

    På grunn av høyt sykefravær og ferieavvikling blant renovatørene er dessverre avfallsinnsamlingen på enkelte ruter forsinket. 
    Publisert: 01.07.2022

    Det betyr at enkelte vil få avfallet hentet i etterkant av vanlig hentedag. De som berøres blir varslet på sms, så snart vi har informasjon om når avfallet vil bli hentet. Oppdatert informasjon om saken vil være tilgjengelig på hjemmesiden til Vesar. De som er berørt av forsinkelsen så langt har fått avfallet hentet en dag senere enn normalt. 

    Vesar følger situasjonen tett, og har jevnlig dialog med Norsk Gjenvinning Renovasjon som ivaretar oppdraget vedrørende avfallsinnsamlingen på vegne av Vesar. Det jobbes kontinuerlig for å sørge for at innbyggerne skal bli så lite berørt som mulig. Norsk Gjenvinning Renovasjon jobber for å få inn flere renovatører, slik at tjenesten kan driftes som normalt.

    Opplever du at avfallet ikke blir hentet til oppsatt hentedag så anbefaler vi at du sjekker om du har mottatt en sms fra Vesar eller at du leser informasjonen som ligger på Vesars hjemmeside. Sms sendes ut til den som står oppført som eier av eiendommen, og inneholder konkret informasjon om når avfallet vil bli hentet.

    Vi beklager ulempen!

     

    Status pr. 19.07.2022

    Avfallsinnsamlingen går som normalt!