Skip to Content

Kildesorteringskalender 2020

Forside - Henting av avfall

02.12.19: Nå får du kildesorteringskalenderen i posten! Denne distribueres ut til deg i uke 49. Årets kalender er i et annet format en tidligere, da vi faser ut papirversjonen av kildesorteringskalenderen. Kalenderen kan også lastes ned her fra denne siden, og du kan bestille en papirutgave om du ikke har mottatt denne .

Kildesorteringskalenderen 2020

Hvert år sender vi ut kildesorteringskalenderen til alle våre innbyggere. I år kommer kalenderen i et annet format en tidligere, da vi faser ut papirversjonen av kalenderen. Kalenderen for 2020 distribueres ut i uke 49 2019.  Har du fritidsbolig i en av våre kommuner, vil kalenderen bli sendt hjem til deg på våren 2020. I kalenderen finner du henteukene for avfall, samt annen nyttig informasjon om avfallsordningen. 

 

 

Digital informasjon om hentedager og kildesorteringsordningen!

For å gjøre det enklere for deg å finne informasjon om avfallsordningen og om kildesortering, så jobber vi med å få på plass bedre digitale løsninger som dekker opp dette.
i appen Min Renovasjon får du opp informasjon om hentedagen som gjelder for deg, du kan få påminnelser om hentedagen, finne informasjon om åpningstider samt få tips til hvordan sortere riktig. Her kan du også bruke funksjonen meldinger, for å si ifra dersom avfallet ikke er hentet som det skal eller lignende.
Hentedagen kan også søkes opp her på våre hjemmesider.

Takk for at du kildesorterer!

Bestillingsskjema - kildesorteringskalenderen 2020

 

Back to top