Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Husk å strø

    Det vekslende vinterværet med mildvær den siste tiden bidrar til krevende føreforhold og vanskelige arbeidsforhold for renovatøren. Husk å strø slik at det ikke er glatt når renovatørene skal hente avfallet hos deg.
    Publisert: 29.01.2024
    Oppdatert: 09.02.2024

    Det vekslende været og temperaturene som har vært de siste ukene, gjør at det er ekstra krevende forhold for renovatørene som skal hente avfallet hjemme hos deg. Forholdene er varierende, noen steder er veiene bare, mens andre steder er det is og glatt. Dette kan føre til utfordringer for renovatøren, og eventuelle forsinkelser. Men stort sett pågår avfallsinnsamlingen nå som normalt.  

    Vi gjør oppmerksom på at henteinformasjon på app og i søkefunksjonen her på nettsiden ikke er oppdatert ift. forsinkelsen, da denne er basert på de normale innsamlingsrutene.   

    Husk å strø

    For at avfallet skal bli hentet hos deg er det viktig at avfallsbeholderne er tilgjengelig for renovatøren. Dette innebærer at det strøs der hvor det er glatt, og at det måkes om det kommer snø. Både avfallsbeholderne og veien frem til der renovasjonsbilen stopper må være tilstrekkelig måket og strødd. 

    Om du ikke får måkt eller strødd tilstrekkelig i forkant av din hentedag, kan du sette avfallsbeholderne dine frem til kjørbar vei slik at de likevel kan bli tømt.

    Takk for at du bidrar!

    ________________

    LØPENDE STATUS: 

    05.02.24 Avfallsinnsamlingen pågår som normalt. 

    06.02.24 Avfallsinnsamlingen pågår som normalt. 

    07.02.24 Det gjenstår noe på tirsdagsruten i Horten og Sande, dette blir hentet inn i dag. 
    Vi får dessverre ikke hentet avfall på Veierland i dag, avfallet blir hentet i uke 9. Fastboende kan benytte avfallsbeholderne til fritidsboligene ved behov, eller sette frem ekstra avfall i uke 9. 

    08.02.24 Avfallsinnsamlingen pågår som normalt. 

    09.02.24 Det er dessverre forsinkelser i Tønsberg, som gjør at noen ikke vil få hentet avfallet sitt i dag fredag. De det gjelder vil få avfallet sitt hentet i løpet av mandagen neste uke. Vi beklager ulempen.