Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Kildesorteringskalender 2021

    Nå kan du selv velge hvordan du får informasjon om når avfallet hentes hos deg.

    Vi har som i fjor laget en kildesorteringskalender som viser hvilke uker de ulike avfallstypene hentes hos deg. Ønsker du å få få informasjon om dine hentedager, tilbyr vi nå også flere digitale løsninger for dette.

    Kildesorteringskalender
    Hvis du ønsker å bruke kildesorteringskalenderen, så kan du skrive den ut selv. Har du ikke mulighet til å skrive den ut selv, kan du bestille denne av oss ved å bruke skjemaet under eller kontakte kundeservice. Vi ber om at du bestiller innen 15. januar 2021. Kalendere som bestilles vil sendes ut puljevis ettersom vi får registrert bestillingene her hos oss. Kalenderen blir ikke lenger distribuert til alle, med unntak av til innbyggere i Larvik og Sandefjord.

    Digital informasjon om hentedager
    Vi har flere digitale løsninger for å få informasjon om hentedagen som gjelder for deg.
    - Appen Min Renovasjon: I appen Min Renovasjon får du opp informasjon om fine hentedager og du kan aktivere påminnelse slik at du får varsel i forkant av hentedagen. Her finner du også informasjon om åpningstider, samt få tips til hvordan sortere riktig. Med meldingsfunksjonen i appen kan du si ifra dersom avfallet ikke er hentet som det skal eller om du trenger poser eller sekker. Tjenesten er gratis. 
    - SMS- varsling: Har du ikke smart telefon, eller ønsker du ikke å bruke appen? Da kan du bestille sms-varsling, slik at du får en sms til din telefon i forkant av hentedagen. Dette bestiller du på forsiden her på vår hjemmeside. Tjenesten er gratis.  
    - Se dine hentedager på nett: Du kan enkelt søke opp dine hentedager i søkefunksjonen her på forsiden av vår hjemmeside. 

    Bestillingsskjema - kildesorteringskalenderen 2021