Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Kildesorteringskalender 2023

    Nå ligger kildesorteringskalenderen for 2023 ute. Kalenderne kan lastes ned, og du kan bestille en kalender for 2023 ved å benytte skjemaet under. Bestilte kalendere vil først bli sendt ut i januar.

    Vi lager også for 2023 en kildesorteringskalender som viser hvilke uker de ulike avfallstypene hentes hos deg. Det er også mulig å få oversikt over hentedagene som gjelder for deg ved å bruke våre digitale løsninger. 

    Kildesorteringskalender
    Hvis du ønsker å bruke kildesorteringskalenderen, så kan du skrive den ut selv. Har du ikke mulighet til å skrive den ut selv, kan du bestille denne av oss ved å bruke skjemaet under eller kontakte kundeservice. Kalendere som bestilles vil sendes ut puljevis ettersom vi får registrert bestillingene her hos oss. Kalenderen blir ikke lenger distribuert til alle, med unntak av til innbyggere i Sandefjord. I Sandefjord distribueres kalenderen i uke 3. 

    Vi har flere digitale løsninger for informasjon om hentedager:
    - Appen Min Renovasjon: I appen Min Renovasjon får du opp dine hentedager og du kan aktivere påminnelse slik at du får varsel i forkant av hentedagen. Med meldingsfunksjonen i appen kan du si ifra dersom avfallet ikke er hentet som det skal eller om du trenger nye poser eller sekker. Tjenesten er gratis.
    - SMS- varsling: Du kan få sms-varsling tilsendt telefon din i forkant av hentedagen. Dette bestiller du på forsiden her på vår hjemmeside. Tjenesten er gratis og du behøver ikke smart-telefon. 
    - Se dine hentedager på nett: Du kan enkelt søke opp dine hentedager i søkefunksjonen her på forsiden av vår hjemmeside.