Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK
    Kildesorteringskalender 2024
    Kalender til nedlasting
    Tønsberg

    Oversikt over hentedager 2024

    Lurer du på når avfallet hentes hos deg? Vi tilbyr flere løsninger for å finne ut dette, slik at du kan velge hva som passer best for deg.

    Oppdatert informasjon om når avfallet hentes hos deg vil du til enhver tid finne i appen Min Renovasjon og ved å søke opp hentedagene dine under fanen henting av avfall på nettsiden. Mens kildesorteringskalenderen kun viser hvilke avfallstyper som hentes i hvilke uker.  

    Appen Min Renovasjon
    I appen Min Renovasjon får du opp dine hentedager og du kan aktivere påminnelse slik at du får varsel i forkant av hentedagen på telefonen din. Med meldingsfunksjonen i appen kan du også melde ifra dersom avfallet ikke er hentet som det skal. Tjenesten er gratis.

    Oversikt og utskriftsvennlig kalender fra nettsiden
    Du kan enkelt søke opp dine hentedager i søkefunksjonen her på forsiden av vår nettside. 
    Her kan du også laste ned og/eller skrive ut hentekalenderen som gjelder for din adresse, og som da gir mer konkret informasjon for deg ved at selve hentedagen er markert.

    SMS-tjeneste
    Du kan få SMS-varsling tilsendt telefon din i forkant av hentedagen. Dette bestiller du på forsiden her på vår nettside. Tjenesten er gratis og du behøver ikke smart-telefon. 

    Kildesorteringskalender
    Vi tilbyr fremdeles kildesorteringskalendere, som gir oversikt over henteuker for de ulike avfallstypene. Her finner du også informasjon om åpningstider på gjenvinningsstasjonen. Kildesorteringskalenderen kan lastes ned og/eller skrives ut, du finner oversikten i fanene for de enkelte kommunene. 
    Har du ikke mulighet til å skrive den ut selv, kan du bestille en ved å bruke skjemaet under. 
    Vi gjør oppmerksom på at kalenderen sendes ut puljevis, og at det kan ta noe tid før du mottar denne i posten. 

    Det er kun i Sandefjord kommune at kalenderen sendes ut til alle. Her blir kalenderen sendt ut i uke 3 2024.

    Bestillingsskjema - kildesorteringskalenderen 2024

    Du kan kun bestille en kalender i skjemaet, ønsker du flere kalendere må disse legges inn en og en. Om du skal bestille mange kalendere samlet til en adresse, vennligst send en bestillingen på e-post til post@vesar.no. Vi gjør oppmerksom på at vi samler opp bestillingene og sender kalenderne ut puljevis.