Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Husk å måke og strø

    Det vekslende vinterværet bidrar til krevende føreforhold og vanskelige arbeidsforhold for renovatøren. Husk å måke og strø slik at renovatørene får hente avfallet hos deg.
    Publisert: 12.02.2024
    Oppdatert: 16.02.2024

    Det vekslende været de siste ukene, gjør at det er ekstra krevende forhold for renovatørene som skal hente avfallet hjemme hos deg. Forholdene er varierende, gjerne fra dag til dag og uke til uke. Føreforholdene kan føre til utfordringer for renovatøren, og enkelte steder vil innsamlingen være forsinket denne uken som betyr at noen vil få hentet avfallet senere enn normalt. 

    Vi gjør oppmerksom på at henteinformasjon på app og i søkefunksjonen her på nettsiden ikke er oppdatert ift. forsinkelsen, da denne er basert på de normale innsamlingsrutene.   

    Husk å måke og strø

    For at avfallet skal bli hentet hos deg er det viktig at avfallsbeholderne er tilgjengelig for renovatøren. Dette innebærer at avfallsbeholderen og veien frem til der hvor renovasjonsbilen stopper må måkes, og at det strøs der hvor det er glatt. Både avfallsbeholderne og veien frem til der renovasjonsbilen stopper må være tilstrekkelig måket og strødd. 

    Om du ikke får måkt eller strødd tilstrekkelig i forkant av din hentedag, kan du sette avfallsbeholderne dine frem til kjørbar vei slik at de likevel kan bli tømt.

    Takk for at du bidrar!

    ________________

    LØPENDE STATUS: 

    12.02.24:  Avfallsinnsamlingen pågår som normalt. De som ikke fikk hentet avfall som normalt i Tønsberg fredag i forrige uke har fått hentet avfallet i dag. 

    13.02.24: Det er noen forsinkelser på innsamlingen på grunn av snøværet som har kommet. Det betyr at avfallet for noen vil bli hentet senere enn normalt. 

    14.02.24: Det forsinkelser på innsamlingen enkelte steder i Tønsberg, enkelte vil få hentet avfallet senere enn normalt. 
    I Horten er dagens innsamling av glass- og metallemballasje utsatt til uke 9. 

    15.02.24: Det er forsinkelser på innsamlingen enkelte områder, så noen vil få hentet avfallet senere enn normalt. 
    I Horten er dagens innsamling av glass- og metallemballasje utsatt til uke 9. 

    16.02.24: Det er forsinkelser på innsamlingen enkelte områder, så noen vil få hentet avfallet senere enn normalt. Det vil også bli samlet inn avfall på lørdag i områder hvor man ikke får samlet inn på fredagen. 
    I Horten er dagens innsamling av glass- og metallemballasje utsatt til uke 9.