Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Varierende vær og kjøreforhold

    Det vekslende vinterværet bidrar til krevende kjøre- og arbeidsforhold for renovatørene. Husk å måke og strø slik at renovatørene får hentet avfallet hos deg.
    Publisert: 19.02.2024
    Oppdatert: 21.02.2024

    Det er fremdeles vekslende vær, fra snø og minusgrader til regn og plussgrader. Dette bidrar til at det kan være ekstra krevende forhold for renovatørene som skal hente avfallet hjemme hos deg, spesielt når forholdene varierer fra dag til dag.

    Dette kan føre forsinkelser på innsamlingen, se statusinformasjon nederst på denne siden. 

    Vi gjør oppmerksom på at ved forsinkelser, vil ikke henteinformasjonen i app og i søkefunksjonen her på nettsiden være oppdatert, da denne er basert på de normale innsamlingsrutene.   

    Husk å måke og strø

    For at avfallet skal bli hentet hos deg er det viktig at avfallsbeholderne er tilgjengelig for renovatøren. Dette innebærer at både avfallsbeholderen og veien frem til der hvor renovasjonsbilen stopper må måkes, og at det strøs der hvor det er glatt. 

    Om du ikke får måkt eller strødd tilstrekkelig i forkant av din hentedag, kan du sette avfallsbeholderne dine frem til kjørbar vei slik at de likevel kan bli tømt.

    Takk for at du bidrar!

    ________________

    LØPENDE STATUS: 

    19.02.24: Avfallsinnsamlingen pågår som normalt. Det er enkelte som ikke fikk hentet avfallet sitt forrige uke. Her fortsetter innsamlingen i dag mandag.

    20.02.24: Avfallsinnsamlingen pågår som normalt. Det jobbes også for å hente inn noen mindre forsinkelser som oppstod i går.

    21.02.24: Avfallsinnsamlingen pågår som normalt. Det jobbes også for å hente inn noen mindre forsinkelser som oppstod i går.