Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Salg av plantejord

    Vi selger plantejord på våre gjenvinningsstasjoner. Jorda består blant annet av gjenvunnet hageavfall og egner seg godt til både inne- og uteplanter.
    Publisert: 17.04.2023
    Oppdatert: 13.07.2023

    På alle våre gjenvinningsstasjoner selges det plantejord i sekker. Sekkene er på 40 liter, og jorda er klar til bruk. Plantejorda trenger derfor ikke å gjødsles eller kalkes før bruk. Jorda er torvfri og er laget av kompostert hageavfall blandet med trefiber. Plantejorda som vi selger er et miljøvennlig alternativ.

    Plantejorda er produsert hos Nordic Garden AS på Svarstad, og heter Torvfri blomsterjord, og er av merket Nelson Garden. En sekk koster 100,- inkl. mva.

     

    Kjøpt jord på Lofterød gjenvinningsstasjon i perioden 22.06 - 12.07?
    I denne perioden har det dessverre blitt solgt en annen type jord på Lofterød enn plantejorden som beskrevet over. Jorden som har blitt solgt var ikke torvfri. Jorden ble satt til side så snart vi oppdaget dette, og riktig jord er bestilt. Vi beklager så mye. 

    Dersom du har uåpnede pakker med denne jorden kan du bytte den inn i korrekt jord når vi får ny og riktig jord på Lofterød. Du kan også leveren inn i uåpnede pakker og få pengene refundert. 

    Dersom jorden du har kjøpt i denne perioden er benyttet kan du sende en e-post til post@vesar.no for å få refundert pengene for kjøpet. Du må i e-posten sende informasjonen vi trenger for å kunne refundere dette. Dette er navn, telefonnummer, kontonummer og siste fire siffer i kortnummeret på kortet som ble benyttet til kjøpet, samt datoen jorden ble kjøpt, hvor mange sekker/ beløp for kjøpet. 

    Ny og riktig jord vil være tilgjengelig på Lofterød gjenvinningsstasjon fra tirsdag 18. juli.