Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Grinda gjenvinningsstasjon holder stengt onsdag - lørdag i uke 40

    Det skal utføres nødvendig vedlikeholdsarbeid på gjenvinningsstasjonen. Hageavfallsmottaket på gjenvinningsstasjonen vil være åpent disse dagene, så dersom det kun er hageavfall du skal kvitte deg med kan Grinda benyttes.
    Publisert: 27.04.2021

    Grinda gjenvinningsstasjon i Larvik holder stengt fra og med onsdag 6. oktober til og med lørdag 9. oktober. Området der containerne står skal få ny asfalt, og stasjonen må derfor holdes stengt i denne perioden.

    Hageavfallsmottaket på gjenvinningsstasjonen er ikke berørt av dette og vil være åpent disse dagene. Så dersom det kun er hageavfall du skal kvitte deg med kan Grinda gjenvinningsstasjon benyttes.

    Vi har forståelse for at dette kommer ubeleilig for noen. For de som må kvitte seg med annet avfall disse dagene kan en av våre andre gjenvinningsstasjoner i kommunene Tønsberg, Nøtterøy, Holmestrand og Horten eventuelt benyttes. Rygg Gjenvinningsstasjon utenfor Tønsberg vil nok være den nærmeste, og vil være oppbemannet disse dagene for å kunne ta i mot flere besøkende enn normalt. 

    Du finner informasjon, oversiktskart og adresser til alle våre gjenvinningsstasjoner her.