Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Forsinkelser i avfallsinnsamlingen

    Det er store mengder snø og krevende trafikkforhold, men avfallet hentes fortløpende til og med lørdag. For at renovatørene skal få tømt avfallsbeholderne dine, er de helt avhengig av at du måker dem frem og strør hvis det er glatt.
    Publisert: 15.01.2024
    Oppdatert: 19.01.2024

    Snøforholdene gjør at det mange steder fremdeles er vanskelig å komme frem, både for både renovasjonsbil og renovatører. Det er derfor viktig at du måker og sørger for fri ferdsel frem til beholderne dine.

    Innsamlingen ble innstilt onsdag, og dette har skapt forsinkelser. Det betyr at de som normalt skulle hatt avfallsinnsamling onsdag, torsdag og fredag denne uken vil få noe forsinket innsamling.

    Vi gjør oppmerksom på at henteinformasjon på app og i søkefunksjonen her på nettsiden ikke er oppdatert ift. forsinkelsen, da denne er basert på de normale innsamlingsrutene.   

    Husk å måke og strø

    For at avfallet skal bli hentet hos deg er det viktig at avfallsbeholderne er måkt frem slik at de er tilgjengelig for renovatøren. Både avfallsbeholderne og veien frem til der renovasjonsbilen stopper må være tilstrekkelig måket. Dersom det er glatt må det også strøs.

    Om du ikke får måkt tilstrekkelig i forkant av din hentedag, kan du sette avfallsbeholderne dine frem til kjørbar vei slik at de likevel kan bli tømt.

    Takk for at du bidrar!

    ________________

    LØPENDE STATUS: 

    15.01.24: Avfallsinnsamlingen går som normalt.

    16.01.24: Det er forsinkelser på innsamlingen av glass- og metallemballasje på Tjøme, som medfører at dette kan bli hentet noe senere enn normalt. 

    17.01.24: Avfallsinnsamlingen på onsdagsrutene innstilles. Avfall vil bli hentet fortløpende gjennom uken. 

    18.01.24: Avfallsinnsamlingen er i gang igjen. Men fordi det ikke ble hentet avfall i går, er det mye å ta igjen og det vil bli forsinkelser for alle som normalt har hentedager onsdag, torsdag og fredag denne uken.

    19.01.24: Snøfallet denne uken har skapt forsinkelser, men avfallet hentes fortløpende til og med lørdag.