Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Takk for at du måker og strør!

    På vinterføre kan jobben til renovatørene være ekstra utfordrende. Vær og føreforhold kan variere, både fra dag til dag og fra sted til sted.
    Publisert: 12.03.2023

    Når det snør eller har snødd er det viktig at avfallsbeholderne er måkt helt frem og at beholderlokkene er fri for snø. Måk derfor hele veien fra der renovasjonsbilen stopper og frem til beholderne dine. 

    Når det er isete og glatt er det viktig å sikre at området fra veien og bort til avfallsbeholderne er trygg. For å sikre dette må du strø området frem til beholderne dine. 

    Har du ikke tid eller anledning til å måke beholderen frem eller strø før henting, så kan du kvelden før selv trille beholderen ned til nærmeste måkte vei eller der renovasjonsbilen stopper.

    Det er altså viktig å passe på at forholdene er trygge og tilrettelagte slik at renovatøren kan gjøre jobben sin. Dersom det ikke er tilrettelagt risikerer du at avfallet ikke blir hentet. Da vil avfallet bli hentet neste gang det er avfallshenting av samme type avfall. Dette variere fra 1 til seks uker avhengig av avfallstypen som ikke ble hentet. 

    Takk for at du bidrar!