Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Vinterværet preger avfallsinnsamlingen

    Vi er i gang med den andre uken i et nytt år. Fremdeles er vi påvirket etter det store snøfallet forrige uke, og kulden som er i Vestfold i disse dager.
    Publisert: 08.01.2024

    Avfallsinnsamlingen går nå som normalt, men det er dessverre et lite etterslep fra forrige uke. Det gjelder i hovedsak i Færder og Holmestrand kommune. Her jobbes det på spreng for å komme i rute, slik at avfallet fra forrige uke skal bli samlet inn tidlig denne uken. I Horten gjenstår innsamling av glass- og metallemballasje for de som har hentedag torsdag og fredag. Dette samles inn i løpet av denne uken.

    Vinterforholdene vi har nå gjør at det er ekstra krevende for renovasjonsbilene å komme frem og for renovatørene som skal hente avfallet. Det er store snømengder, høye brøytekanter og smalere veier enn normalt, i tillegg til at det er kaldt og at det enkelte steder også kan være glatt. Renovatørene gjør sitt aller beste for at alle skal få hentet avfallet sitt.

    Husk å måke og strø

    For at avfallet skal bli hentet hos deg er det viktig at avfallsbeholderne er måkt frem slik at de er tilgjengelig for renovatøren. Både avfallsbeholderne og veien frem til der renovasjonsbilen stopper må være tilstrekkelig måket. Dersom det er glatt må det også strøs.

    Om du ikke får måkt tilstrekkelig i forkant av din hentedag, kan du sette avfallsbeholderne dine frem til kjørbar vei slik at de likevel kan bli tømt.

    Takk for at du bidrar!

    ________________

    LØPENDE STATUS: 

    08.01.24: Områder på Tjøme, Nøtterøy, Sande og Holmestrand gjenstår fra forrige uke. Avfallet vil bli samlet inn fortløpende, og det forventes at vi har fått samlet inn dette de første dagene denne uken.

    I Horten vil glass- og metallemballasje som skulle vært hentet torsdag og fredag forrige uke, bli hentet i løpet av denne uken.

    09.01.24: I Færder og Holmestrand kommune er det forsinkelser, som gjør at noen kan oppleve at avfallet hentes senere enn normalt. 

    10.01.24: I Færder og Holmestrand er det fremdeles forsinkelser i enkelte områder, så noen vil oppleve at avfallet hentes senere enn normalt. 

    I Horten ble det i forrige uke ikke hentet glass- og metallemballasje hos de som har normal hentedag på torsdag og fredag. Dette vil bli samlet inn i løpet av uka. 

    12.01.24: Det er forsinkelser på innsamling av papir og mat på Tjøme i dag, dette vil bli samlet inn i løpet av morgendagen (lørdag). 

    I nedre del av Åsgårdstrand gjenstår innsamling av glass- og metallemballasje fra forrige uke, dette vil bli samlet inn i løpet av morgendagen (lørdag)

    Har du meldt inn avfall som ikke har blitt hentet? Dette hentes fortløpende i løpet av dagen i dag, og innsamlingen av dette fortsetter også i morgen lørdag.