Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Forsinkelser i avfallsinnsamlingen

    De siste dagene har det kommet store snømengder i Vestfold. Dette påvirker også hentingen av avfall hjemme hos deg.
    Publisert: 02.01.2024

    Renovatørene har i dag gjort et iherdig forsøk på å hente avfall hos de som normalt har hentedag på mandager, men snøforholdene gjør det vanskelig å komme frem både for renovasjonsbiler og renovatører.

    Mannskapet er derfor kalt tilbake, og det forberedes i stedet avfallsinnsamling fra og med i morgen tidlig, det vil si onsdag 3. januar.

    Innsamlingen starter hos de som skulle fått hentet avfall mandag 1. januar, og vil fortsette fortløpende gjennom uken til og med lørdag 6. januar.

    Renovatørene gjør det de kan for at avfallet skal bli hentet, men de krevende værforholdene gjør at innsamlingen tar lenger tid. I tillegg er denne uken avkortet på grunn av 1. nyttårsdag, og det er dermed færre dager enn normalt å samle inn avfallet på. Derfor forventer vi at det vil være forsinkelser for alle denne uken, og ber om forståelse og tålmodighet i forhold til dette. 

    Husk å måke frem beholderne dine

    For at avfallet skal bli hentet er det viktig at avfallsbeholderne er tilgjengelige for renovatøren. Både avfallsbeholderne og veien frem til der renovasjonsbilen stopper må måkes frem. Dersom det er glatt må det også strøs.

    Om du ikke får måkt tilstrekkelig, kan du sette frem beholderne til kjørbar vei slik at de likevel blir tømt.

    Takk for at du bidrar!

     

    LØPENDE STATUS: 

    02.01.24 Kun enkelte har fått hentet avfallet denne dagen. Renovatørene er kalt tilbake pga. vanskelig fremkommelighet. Innsamlingen for de som har normal hentedag mandag starter opp onsdag 03.01, og det kjøres fortløpende til og med lørdag 6. januar. 

    03.01.24 VEIERLAND:
    På Veierland er det ikke fremkommelig for renovasjonsbilen, slik at vi ikke får hentet avfall denne uken. Beboere på Veierland kan benytte beholdere som tilhører hytteholket, disse vil da bli tømt neste gang restavfall hentes på Veierland. Sms- varsling om dette er sendt ut til innbyggere som bor på øya. 

    05.01.24 Avfall samles inn fortløpende for å komme i mål før helgen, og det kjøres også i morgen lørdag.
    I Horten er det noen som ikke får hentet glass- og metallemballasje denne uken. Dette avfallet vil bli hentet neste uke.