Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Mindre forsinkelser i avfallsinnsamlingen

    Det vekslende vinterværet med mildvær den siste tiden bidrar til krevende føreforhold. Det er dessverre enkelte forsinkelser fra forrige noen steder, her vil avfallet bli hentet fortløpende fra mandag.
    Publisert: 29.01.2024
    Oppdatert: 02.02.2024

    Snøforhold og mildværet som har kommet gjør at det igjen er krevende forhold på veien og ute i nærmiljøet rundt om i Vestfold for både renovasjonsbil og renovatører. Dette har bidratt til forsinkelser, og det er dessverre noen som ikke fikk hentet avfallet sitt til vanlig hentedag i forrige uke. Dette samles inn fortløpende fra mandag. For de fleste pågår avfallsinnsamlingen nå som normalt. 

    Vi gjør oppmerksom på at henteinformasjon på app og i søkefunksjonen her på nettsiden ikke er oppdatert ift. forsinkelsen, da denne er basert på de normale innsamlingsrutene.   

    Husk å måke og strø

    For at avfallet skal bli hentet hos deg er det viktig at avfallsbeholderne er måkt frem slik at de er tilgjengelig for renovatøren, og at det strøs om det er glatt. Både avfallsbeholderne og veien frem til der renovasjonsbilen stopper må være tilstrekkelig måket og strødd. 

    Om du ikke får måkt eller strødd tilstrekkelig i forkant av din hentedag, kan du sette avfallsbeholderne dine frem til kjørbar vei slik at de likevel kan bli tømt.

    Takk for at du bidrar!

    ________________

    LØPENDE STATUS: 

    29.01.24: Innsamlingen fra forrige uke er i rute for de fleste. Enkelte steder i Hof, Tønsberg og på Tjøme fikk ikke hentet avfallet sitt på vanlig hentedag forrige uke. Her fortsetter innsamlingen fra mandag denne uken.  
    I Sande og Hof vil glass- og metallemballasje hentes, etter at innsamlingen ble utsatt forrige uke. 

    30.01.24: Det er forsinkelser på innsamlingen i Hof. Avfallet kan bli hentet en dag eller to senere enn normalt.   

    31.01.24: Det er fremdeles forsinkelser på innsamlingen av papir i Hof, dette vil bli hentet fortløpende i løpet av uken. 

    På Veierland er det vanskelige kjøreforhold i dag som gjør at papir og matavfall ikke blir hentet denne uken. Fastboende kan benytte beholdere til fritidsboliger i nærheten til papir, eller sette ut ekstra papir ved neste innsamling i uke 8. 

    01.02.24: For noen vil det være forsinkelser på innsamlingen i Hof, Horten og Sande. Det vil si at avfallet vil bli hentet noe senere enn normalt. 

    02.02.24: Avfallsinnsamlingen er stort sett i rute inn mot helgen. Det er noen enkeltsteder hvor avfallet ikke er samlet inn i løpet av fredagen, derfor vil det bli kjørt en runde på dette i morgen lørdag.