Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Gjenvinnerdagen 2023

    Vi i Vesar inviterer deg som er politiker i Vestfold til oss tirsdag 22. august for å lære mer om oss og det vi driver med.
    Publisert: 09.08.2023

    Gjenvinningsbransjen har en sentral rolle når vi skal nå nasjonale og lokale målsettinger knyttet til gjenvinning og reduserte klimautslipp.

    I Vesar jobber vi hver dag for at vi skal sortere bedre, bruke mindre og sørge for at avfallet gjenvinnes til størst mulig klimanytte. Vårt mål er 70 % materialgjenvinning innen 2025.

    Vårt kunnskaps- og opplevelsessenter ved Den Magiske Fabrikken står sentralt i arbeidet vi gjør, og vi har besøk av rundt 4500 skoleelever hvert år. Senteret er et viktig virkemiddel i arbeidet med selskapets strategiske mål, og er i kontinuerlig utvikling.

    Gjenvinnerdagen er et nasjonalt arrangement i regi av Avfall Norge, der gjenvinningsaktører over hele landet inviterer politikere til et arrangement for å gi dem et innblikk i hvordan man jobber, og aktuelle prosjekter.

    Program for dagen

    Du vil få informasjon om Vesar og det som skjer fremover hos oss og i vår bransje, samt en innføring i det vi gjør i kunnskaps- og opplevelsessenteret ved Den Magiske Fabrikken. Dette innebærer blant annet at du får være med på noe av det skoleelevene gjør, når de kommer til oss. Du vil også få se og oppleve vårt nye, interaktive kretsløpsrom.

    Når?

    22. august | kl. 12.50 – 15.00, eller kl. 16.50 – 19.00 (velg det tidspunktet som passer best for deg)

    Hvor?

    Vesar, Kunnskaps- og opplevelsessenteret
    Taranrødveien 93 B, 3171 Sem

     

    ___________________________________________

    Har du spørsmål knyttet til arrangementet? Ta kontakt med:

    Kaia E. Ross Lind | Kommunikasjonssjef