Legg inn din adresse i søkefeltet, og finn ut når de ulike avfallstypene hentes hos deg:
  LUKK
  Legg inn din adresse i søkefeltet...:

   Hva du vil melde ifra om?
   LUKK
   Jeg vil gjerne motta SMS om når avfallet hentes hos meg.

    Tekstmeldingen sendes ut dagen før din hentedag.
    :
    LUKK

    Nå kommer vinteren

    Husk å måke og strø slik at avfallet kan bli hentet som normalt. Snø og glatte veier kan gjøre jobben vanskeligere for renovatørene når beholderne dine skal tømmes.
    Publisert: 11.12.2023

    For at avfallet skal bli hentet som normalt nå som det er vinter i Vestfold har vi noen tips til deg:

    Først og fremst, husk å måke frem avfallsbeholderne dine når du er ute med snøskuffa. Beholderne skal kunne trilles uhindret frem til og fra renovasjonsbilen. Børst gjerne av snøen som ligger på lokkene, og sørg for at lokket ikke har frosset fast. 

    I områder hvor det er mye snø vil renovatørene gjøre det de kan, og prioritere å få tømt beholderne. Det kan bety at beholderne disse stedene ikke settes tilbake på plass slik de normalt skal.

    Dersom det er glatt er det viktig at du strør godt, både foran beholderne dine og der hvor beholderne skal trilles. Glatt føre er ekstra utfordrende både for renovatøren og renovasjonsbilen. Blir det veldig isete og glatt kan det dessverre føre til forsinkelser, og i verste fall gå ut over sikkerheten. 

    Har du ikke tid eller anledning til å måke beholderne frem eller strø før henting, så kan du selv trille beholderne frem til veien hvor renovasjonsbilen stopper kvelden før henting. 

    Det er meldt om en del temperaturendringer i uken som kommer, og vi ber alle være oppmerksomme på vinterføret og legge til rette på best mulig måte, slik at renovatørene får gjort jobben sin med å hente avfallet. 

    Takk for at du bidrar!